top of page

Wie ben jij dan..?


Zichtbaarheid, Content Guide, Online Ondernemen, Ondernemen, beter zichtbaar zijn

Deze maand is het 5 jaar geleden dat ik naar het kantoor van mijn manager geroepen werd. Ik wist al wat er ging gebeuren, want door heel Europa zag ik collega’s ontslagen worden. Ik zal niet liegen door te zeggen dat het me niks deed, want als alleenstaande moeder viel mijn vaste inkomen ineens weg. Dan slaap je toch net even wat minder goed. De week voor de

zomervakantie was mijn laatste week. Ik had 6 weken om te genieten met mijn dochter én een plan te bedenken.


1 ding wist ik zeker: terug naar een kantoor is geen optie. Fotografie is mijn passie en dus greep ik die kans. Alleen: dat betekende ook dat ik me niet kon verstoppen achter mijn klanten en mijn werk, maar met mijn eigen hoofd op de website en sociale media moest. Dat vond ik superspannend. Alle stemmen gingen door mijn hoofd: wie denk jij wel niet dat je bent..? Er zijn al zoveel fotografen... Wat weet jij nou… en meer van dat soort fijne gedachten die je niks brengen.


Om een actie te promoten, postte ik voorzichtig de eerste foto van mezelf, en wat gebeurde er? Klanten schreven in, ik kreeg complimenten en mensen wensten me succes. In het begin was het zeker even wennen, maar het werd ook leuk.


Sindsdien mocht ik voor mijn onder andere:

- Een retreat fotograferen in Spanje

- Bruiloften fotograferen in Amerika en Italië

- De meest toffe ondernemers vastleggen voor hun sites en sociale media


Hoe meer mensen ik mocht fotograferen, hoe duidelijker het werd dat ik niet de enige ben met negatieve overtuigingen. Nu help ik dagelijks vrouwelijke ondernemers om zichtbaar in beeld te komen met hun bedrijf. Ik fotografeer ze op een authentieke manier zodat ze zichzelf herkennen en waardoor de negatieve overtuigingen die ze over zichzelf hebben, verdwijnen. Ze zijn ontspannen en zelfverzekerd voor de camera.


Maar alleen mooie foto's is soms niet genoeg. Soms bleven de overtuigingen hangen en hadden mijn klanten de foto's, maar ze pakten niet door. Het schrijven van content ging niet vanzelf, want ze hadden geen onderwerpen of geen tijd.


Daarom ontwikkelde ik een 3 maanden programma: ‘Content Guide’ waarin we jouw klanten stap voor stap beter duidelijk maken wie jij bent en wat jij doet. Op een manier die bij jou past, met jouw gezicht en in jouw woorden.


Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen om op een ontspannen manier beter en zelfverzekerder zichtbaar te zijn? Stuur me een bericht - of kijk op deze pagina - en ik laat je als eerste de details van mijn Content Guide Programma weten.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page