top of page

Wat zijn 'transformerende' foto's?



"Transformerende" foto's Het klinkt zo lekker vaag. Maar dat is het niet. Want wat ik soms voor de lens zie gebeuren is niet vaag, het is uniek.


Tot op zekere hoogte hebben we allemaal wel iets waar we onzeker over kunnen zijn. Zeker als je weet dat het tijd is voor een fotoshoot. Soms heeft de onzekerheid met het uiterlijk te maken: met figuur, gewicht of rimpels of iets anders. Soms ligt onzekerheid diep verscholen binnenin iemand: wanneer iemand je ooit heeft wijsgemaakt dat je niet prachtig, grappig, slim, sterk of bijzonder bent.


Terwijl onzekerheid soms wordt uitvergroot wanneer er een lens op je gericht is, is het supermooi om te zien wat er gebeurd als je de muur laat zakken en vertrouwt op wat ik zie.


Ik zie: ervaringsdeskundigen, vrouwen met veerkracht, doorzetters, de inner-werkers, de verbinders en verzorgers, de alleskunners, de denkers en de doeners.


We halen tijdens de shoot het beste van jou naar buiten. Je kracht, je gevoeligheid, je humor: je karakter.


Niet voor niets zeggen mijn klanten:

'ik wist niet dat ik dit kon'

'het was vooral heel erg leuk'

'ik kreeg zoveel inspiratie na de shoot'

'ik kan niet kiezen uit alle foto's'

'hoe heb je me zo weten te vangen?'


Transformaties.


Wil je het zelf ervaren? Deze woensdag, op 26 oktober, heb ik nog 2 plekken beschikbaar voor de mini-shoot, een korte zakelijke fotoshoot in Haarlem.


Alle details vind je via de link in bio. Juist als je denkt: een fotoshoot is niets voor mij. Doe het. Juist voor jezelf.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page