top of page

Waarom een styliste een goed idee is voor je volgende fotoshoot


Je hebt allemaal wel eens van die dagen dat je het even niet voelt... Je trekt een broek en een trui aan en je sneakers voelen precies comfy genoeg voor vandaag. Haar in een knot en gaan.


Lord knows dat ik veel van die dagen heb.


Een van de dingen die me het meeste stress geven als ik zelf op de foto ga is: wat moet ik aan en waarom kies ik altijd voor meer van hetzelfde? Daarom heb ik besloten dat ik me voor mijn volgende fotoshoot aankleden door iemand die er verstand van heeft. Want laten we eerlijk zijn: ik kies altijd voor zwart - en het kan zóveel sprankelender. Denk ik.


Wanneer je een fotoshoot doet, wil je je vooral heel zeker voelen. Comfortabel, maar niet op een knot-en-coltrui-achtige manier. Maar meer van: wanneer je een kleur aantrekt die fantastisch staat bij je ogen, hakken waardoor je je net wat vrouwelijker voelt. Of een stof die je lichaam streelt. Je wilt shinen in een outfit die zegt dat je alles aankunt vandaag.


Kleding verandert je look én je feel. En dat wil je als je voor de camera verschijnt. Maar je wilt niet zijn zoals iedereen. Je wilt niet de standaard items in dezelfde trendy stoffen en kleuren. Je wilt: klassiek, tijdloos en onderscheidend. En wij willen vooral veel van jou zien. Niet een standaard plaatje.


Hieronder de top 4 redenen om te investeren in een personal brand styliste:

1) Minder stress: bedenk het niet zelf maar laat iemand die hier goed in is, je verrassen

2) Tijd en geld besparen: alle items die je ooit kocht en nooit droeg... verleden tijd

3) Alles is branding: dit geldt ook voor hoe je eruit ziet - en wat je uitstraalt

4) Zelfvertrouwen: je goed voelen = stralen en dat zie je terug in je foto's.


Als je denkt dat dit alleen iets is dat BN-ers doen.. think again. Er zijn zóveel mogelijkheden, en zoveel oplossingen. Als kleding voor jou, net als voor mij, gewoon niet je sterkste kant is, laat je dan vooral adviseren door iemand die dit wel heel leuk vindt en er supergoed in is. Het is een investering die je zeker alleen maar positiviteit oplevert.


Wanneer ik je kan helpen met het organiseren van je volgende fotoshoot, stuur me dan hier een bericht. Mijn team en ik denken heel graag mee over hoe we jou zo zelfverzekerd mogelijk in beeld kunnen brengen.




 

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page