top of page

Er gaan dingen veranderen...

Bijgewerkt op: 6 feb. 2022



Soms kom je op een punt waarvan je denkt 'klopt het nog wel?' en dan weet je dat die vraag op zich eigenlijk al aangeeft dat het niet zo is.


Zo is het ook met mijn producten. Het blijft altijd in beweging. Het afgelopen jaar veranderde er al zoveel. Mijn klantenkring, de locaties en de (hoeveelheid) shoots. Ik ging meer coachen, leerde nieuwe dingen, kwam vaker op nieuwe plekken.


Er kwamen producten bij - en nu valt er ook een product af. Want ik heb besloten om te stoppen met mijn mini-shoots. Ik hikte er al een tijdje tegenaan want jarenlang was het een van mijn favoriete shoots om te doen. Kort, krachtig en snel schoten we een paar mooie beelden. Maar dingen veranderen.


Afgelopen jaar leerde ik bijvoorbeeld dat ik een langere en uitgebreidere samenwerking met mijn klanten juist heel erg fijn vind. Zo vind ik het heel tof om:

  • van concept tot eind de shoot goed samen uit te denken en neer te zetten;

  • je beter te leren kennen: wie ben je, wat doe je en waar sta je voor;

  • met je mee te denken: om je te adviseren over kleuren, styling en locaties;

  • je goed neer te zetten in een shoot die duidelijk bij jou en je bedrijf past;

  • de tijd te nemen voor je;

  • meer dan genoeg beelden te schieten waar je trots op kunt zijn zodat je ze ook echt online gaat delen. Omdat er vooraf over nagedacht is.

Deze dingen komen helaas allemaal niet tot zijn recht in een mini-shoot.


Mocht je behoefte hebben aan nieuwe foto's en een conceptuele kijk op je bedrijf en vind je het een tof idee dat ik je daarbij help? Dan hoor ik natuurlijk graag van je. Ik denk graag met je mee en ik heb inmiddels een hele lijst van toffe locaties waar we kunnen fotograferen. Kijk hier voor de locatielijst en klik op: Gidsen.









Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page