top of page

Tarieven verhogen in Januari?


personal brand portret

Waarom het verstandig is om meer dan alleen je tarief aan te passen per januari.

 

Hey daar, ik hoop dat je een gezellige jaarwisseling hebt gehad en dat je weer vol energie en frisse plannen aan dit nieuwe jaar begint!

 

Misschien heb je net als ik de afgelopen dagen gebruikt om na te denken over je bedrijf: loopt het nog zoals je wilt? Of kunnen/moeten er dingen anders? Misschien ben je toe aan een nieuwe stap en wil je daarbij je tarieven verhogen? Blijf dan even lezen…

 

Je kunt natuurlijk best van de ene op de andere dag je tarief verhogen, het is jouw bedrijf en jij maakt de regels.

 

Maar als je hetzelfde blijft doen als je altijd deed, dan krijg je dezelfde resultaten en hou je ook dezelfde klanten. Dan doe je hetzelfde tegen een hoger tarief en dat snappen mensen over het algemeen niet zo goed. Inflatie daargelaten.

 

Als je toe bent aan een nieuwe stap in je bedrijf, dan werkt het supergoed als je je klanten ook het nieuwe verhaal en een nieuw beeld van jou meegeeft.


  • Wat heb je geleerd het afgelopen jaar?

  • Waarin ben je gegroeid?

  • Waaruit wordt dat duidelijk?

 

Nieuwe beelden helpen je om een nieuw verhaal te vertellen. En om (nieuwe) klanten aan te trekken die bereid zijn om je nieuwe tarieven te betalen. Beeld ondersteund altijd je verhaal en nieuwe beelden prikkelen.

 

Als personal brand fotograaf, help ik je in beeld te brengen op een manier die bij jou past. Dat is voor iedereen persoonlijk en ziet er elke keer anders uit. We beginnen daarom altijd met een uitgebreid intakegesprek zodat je concept, wensen en doelen helder zijn. Daarna plannen we het maken van je nieuwe beelden in.

 

Ben je klaar om gezien te worden, en om je verhaal op een natuurlijke en mooie manier in beeld te brengen?

 

Stuur me een bericht, dan maken we een plan op maat.


 

personal branding fotografie portret

Mijn naam is Renate.


Ik ben de fotograaf achter Flashback Fotografie maar ook een ondernemer en een trotse moeder.


Ik fotografeer ondernemers die succesvol zichtbaar willen worden op social media en op hun websites, zonder consessies te doen aan wie ze zijn.



114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page