top of page

Je bent veranderd


Daphne - Raincouture

Zelf voel ik het al een tijdje, ik hoorde het ook in de podcast van Kim Munnekom voorbijkomen en vanmorgen bevestigde een klant het opnieuw naar me. Het gebeurd vaak wanneer je lekker in je vel zit, je bedrijf goed draait en je het helemaal niet ziet aankomen... verandering.


Mijn klant zei letterlijk: 'ik keek deze week naar mijn oude foto's, en hoewel ik er toen súperblij mee was, klopt het niet meer met wie ik op dit moment ben.'


Haar eerdere fotoshoot was een half jaar geleden. Doordat ze veel post en goed zichtbaar is, is ze gegroeid. Ze is veranderd ten op zichtte van 6 maanden geleden. Ze heeft zoveel bijgeleerd, veel met andere mensen gesproken. Ze is naar een ander level verplaatst. En daar horen ook andere foto's bij. Omdat je blik nu anders is: hoe je kijkt naar je bedrijf en naar jezelf.


Verandering is niet altijd perse groter, beter of over the top. Soms is het juist kleiner, intiemer en veel meer als jezelf. Veel minder hoe je dacht dat het de eerste keer moest. Hoe het hoorde. Deze keer kan het ook veel meer zijn: wat past er bij mij, en bij de content die ik te delen heb?


De transformaties die ik door mijn lens zie, zijn prachtig.


Vrouwen die eerst onzeker zijn en niet goed in de lens durven kijken, staan een paar maanden later ineens vol vertrouwen en kracht op. Kleding is anders, haar is anders. Teksten en klanten kunnen anders zijn. Het kan zo snel gaan, groei. Daarom is het zo mooi om het vast te leggen. Om je ontwikkeling terug te zien.


Daarom is het zo mooi om alvast te stappen in de nieuwe visie of het nieuwe beeld dat je van jezelf hebt (gezien). Hoe zie jij jezelf nu - en hoe deel je dat met je klanten? Hoe ziet de nieuwe jij eruit? Hoe ziet dat eruit op beeld? Daarover en meer spreken we tijdens onze kennismaking.


Ik zie je graag.


 

Wil je ervaren hoe een samenwerking je groei kan versnellen? En hoe het is om samen te werken? Op woensdag 26 oktober en vrijdag 4 november organiseer ik 2 dagen met korte (kennismakings-) shoots op een mooie locatie in Haarlem. Je bent van harte welkom.


 


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page