top of page

Hoera, negatieve overtuigingen!


Hoor je ook wel eens van die stemmen in je hoofd? Van die, vaak oude, overtuigingen die je onzeker maken en je aan het twijfelen brengen of je het allemaal wel goed doet? Gefeliciteerd, goed nieuws!


Het is goed nieuws omdat alle negatieve overtuigingen die je ooit hebt onthouden, je ook scherp houden. Ze laten je weten dat je kritisch mag zijn over je product, je bedrijf en hoe je jezelf presenteert. Je kunt ze leren herkennen en daarmee kun je ze ook meteen naast je neerleggen.


Je bent waarschijnlijk ondernemer geworden omdat je mensen wilt helpen met een bepaald probleem. Maar in jouw vakgebied zijn er zoveel mensen die hetzelfde doen (en dóen is hierbij het belangrijkste woord...)


Omdat er heel veel mensen zijn die doen wat jij doet, wil dat nog niet zeggen dat iedereen ook kán wat jij kan. Misschien hoorde je deze al een keer voorbij komen:


‘There is only one you, and that is your superpower’


Waarheid als een koe natuurlijk. Iedereen heeft een eigen talent - en gebruikt eigen beelden en woorden die wel aanslaan bij de een, maar totaal niet bij de ander.


Maar nog veel belangrijker: het niveau van expertise waarop jij en ik ons op dit moment bevinden, is voor iedereen anders. Daarom zal er altijd iemand zijn die jou iets kan leren, en er zal ook altijd iemand zijn die iets van jou kan leren.


Deze - en andere dingen die je tegenhouden om volop te gaan staan voor wie je bent en wat je doet, bespreken we tijdens het Content Guide Traject, een programma van 3 maanden waarin we o.a. kijken naar je sociale media, je ideale klant en je branding. En we maken nieuwe foto’s van je zodat je vol zelfvertrouwen jouw klanten zult gaan aantrekken.


Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen om op je eigen manier beter zichtbaar te zijn? Stuur me dan een bericht en ik laat je als eerste de details van de Content Guide pilot weten.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page