top of page

Een fotoshoot is zo makkelijk als je gewoon jezelf kan zijn 


personal brand fotografie tips

Voel je je ongemakkelijk worden bij het idee van een nieuwe fotoshoot? Denk je: 'die oude foto's kunnen best nog wel' ... ook al lijk je (van binnen of van buiten) eigenlijk niet meer perse op de persoon die je ziet? 


De sleutel tot moeiteloze en krachtige foto's is... simpelweg jezelf zijn.


Dit is hoe je fotoshoot gemakkelijk (en zelfs leuk!) kan zijn:


✅ Wees authentiek: je hoeft niemand anders na te doen of in oncomfortabele poses te staan (soms gebeurt dat toch wel eens, maar dan hoor je heel snel: doe die maar effe niet...) Want als je jezelf bent, dan straal je vanzelf op elke foto.


✅ Comfortabele omgeving: een locatie kiezen waar jij je op je gemak voelt, is fijner en ook authentiek. Of het nu je favoriete café, een park, de stad, een studio of je eigen werkruimte is. Een goede omgeving zorgt voor ontspannen en natuurlijke beelden. En voor beelden die uniek zijn voor jou. 


✅ Geen gedoe: ik ben de Queen van geen gedoe. Een goede voorbereiding is het halve werk en dus help ik je te ontspannen en begeleid ik je voor en door de shoot heen: ik help je stap voor stap met alles waar je vragen over hebt (heb je levensvragen, kom maar door 😂) 


✅ Plezier is belangrijk: een fotoshoot kan natuurlijk ook leuk zijn! Lach, beweeg, en geniet van het moment voor jezelf. Drink je koffie, doe je ding: spontane momenten leiden vaak tot de beste foto's.


✅ Je bent uniek: iedereen is fotogeniek en iedereen heeft iets unieks. Door gewoon jezelf te zijn, creëer je foto's die jouw echte persoonlijkheid en de kern van jouw bedrijf laten zien.


Ben je klaar om je eigen persoonlijkheid vast te leggen en te stralen in je nieuwe foto's? Laten we dan vooral samenwerken om een fotoshoot voor je te creëren die gemakkelijk en authentiek is.



Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page