top of page

Download je Personal Brand Checklist



Happy New Year Dear!


Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling gehad! Ik wens je naast alle goeds en gezondheid, vooral ook een heel succesvol 2023 toe!


Het is de eerste maandag van het nieuwe jaar en ik hoop dat je er zin in hebt, want ik heb iets leuks voor je. Nou ja.. het is vooral handig. Iets om je weer even op gang te helpen zodat je alvast 1 lijstje kunt afvinken en een frisse start kunt maken. En als je nog even vrij hebt deze week: geniet ervan, volgende week is ook vroeg genoeg.


Minder Engagement?

Zoals je doet, was ik gisteren op Nieuwjaarsdag een beetje aan het scrollen. Op de Gram zag ik verschillende mensen die het hadden over het verminderen van hun engagement. (Nu heb ik daar zelf helemaal geen last van... hahahaha just kidding: volg me gerust hier).


Anyway, mensen vertelden over het feit dat hun posts niet of minder goed gezien worden, en ook niet zo goed als voorheen meer geliked worden. Nou ben ik geen expert, en Instagram verandert constant het algoritme, dus dat kan gebeuren.


Wat kun je zelf doen?

Laat ik het nieuwe jaar dan meteen ook maar gewoon heel eerlijk beginnen, want wat ik ook zag, is dat sommige mensen zélf nog best wel het een en ander kunnen doen aan het verbeteren van hun profiel.

Het goede nieuws is dat ik dit stukje niet ben gaan schrijven om je te Insta-shamen, maar om je verder te helpen. Daarom maakte ik een checklist voor je: superhandig om af te vinken wat je al op orde hebt, en waar je nog naar zou kunnen kijken.


Je kunt de Checklist hier meteen downloaden:


En als ik je 3 tips mag geven over punt 3:


  1. Een nieuwe Short Stories voor het eerste kwartaal staan gepland voor 10 Februari bij Suits & Sundays in Utrecht, én er zijn nog 2 plekken over om te boeken, mocht je het nieuwe jaar goed willen beginnen! Je claimt 1 van de 2 plekken van de Short Stories op deze pagina. (En als je favoriete tijdslot al weg is maar je wilt wel graag een Short Story shoot doen, stuur me dan even een bericht, want bij meer interesse, kan ik een extra uur of dagdeel op de locatie bijboeken).

  2. Er is nog 1 (!) VIP / A Brand New You shoot te boeken voor de pilot-prijs. Deze shoot is bedoeld voor jou wanneer je ervoor kiest om dit jaar: - je branding naar een hoger niveau te tillen; - jezelf tijd en energie wilt besparen door alles aan ons over te laten; - jezelf en je bedrijf professioneel in beeld wilt brengen; - samen te werken met onze styliste, die speciaal voor jou 5 looks bij elkaar shopt; - vertrouwt op onze visagiste die 2 prachtige haar en makeup looks bij je verzorgd; - én op een toplocatie wilt shooten; - én met 60 gloednieuwe beelden je nieuwe jaar wilt starten. Als je voelt dat deze laatste pilot plek voor jou is, dan nodig ik je heel graag uit om met ons aan de slag te gaan voor deze supermooie, complete VIP shoot.

  3. De Branding Stories shoot is ook nog gewoon te boeken, zo is er voor iedereen een shoot die past. Deze shoot gaat binnenkort wellicht iets veranderen, dus als je een reguliere brand shoot wilt, op een locatie naar keuze, dan is dit de shoot voor jou.


Heb je vragen of opmerkingen?

Die kun je natuurlijk altijd aan me kwijt. Ook vind ik het leuk om te horen of je iets aan deze checklist hebt gehad en welke punten je vooral hebben geholpen: stuur me een DM en laten we connecten.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page