top of page

Het meest logische vervolg op mijn fotoshoots

Bijgewerkt op: 8 jul. 2023



Het is zover. In 2023 start ik met een nieuw concept. Het ontwikkelde zich al zo lang in mijn hoofd maar nu is het eindelijk van een globaal idee getransformeerd naar een prachtig, nieuw product. De shoot waarbij we álles uit de kast halen. Het nieuwste, meest uitgebreide en het logische vervolg op mijn bestaande short stories en de brand-shoot …

Het is niet zomaar een fotoshoot. Deze luxe en exclusieve brand-fotoshoot brengt je een nieuwe ervaring. De ervaring dat het anders kan, nog meer ontspannen en nog meer jij.

Je ontvangt natuurlijk een compleet nieuwe beeldbank, maar belangrijker nog is dat je de ervaring krijgt om tijdens deze shoot helemaal in de watten te worden gelegd. We hebben uitgebreid de tijd voor jou. Het fijne gevoel dat alles voor je geregeld wordt. Je hoeft nergens over na te denken, je ervaart geen stress vooraf, je loopt de locatie binnen en alles staat zoals afgesproken voor je klaar.


Samen met mijn team van experts werkte ik aan een shoot die je rust geeft en eenheid uitstraalt. Een krachtige, vrouwelijke en zakelijke shoot, die bovendien vooral heel relaxed is. Geen stress meer vooraf over kleding, over wat te doen met je haar en welke kleuren make-up, geen locaties hoeven zoeken.

Geen reden meer om jouw groei uit te stellen omdat je ertegenop ziet om alles te regelen.

Wij verzorgen je innerlijk, je uiterlijk en de locatie naar jouw wensen. Met nét dat beetje meer luxe en styling en glamour dan je gewend bent. Het wordt een ontspannen ervaring, zodat je kunt uitstralen wie je echt bent en je écht die volgende stap gaat maken in je branding en in je bedrijf: a Brand New You.

Een inkijkje in deze shoot: wat krijg je en hoe werkt het?

1) Vooraf vinden er 3 gesprekken plaats: met mij, de styliste en de visagiste. Daarin maken we kennis met elkaar en bespreken we al je wensen.

2) Debbie is de styliste voor deze shoots. Ze neemt je mee op een prachtige stijl-reis waarin je nieuwe kleding, toffen en kleuren gaat ontdekken. Uiteindelijk kiest zij in overleg met jou 5 outfits voor je uit die bij je passen, maar die ook net wat meer van het beeld spatten dan je gewend bent.

3) Op onze afgesproken shoot-dag ontmoet je Sabine, onze visagiste, op de locatie. Je bent al mooi, maar zij geeft je net dat beetje extra glamour door 2 verschillende looks voor je haar en make-up te verzorgen, zodat je nog meer straalt in je nieuwe beelden.

4) Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van jouw stralende, nieuwe beeldbank. Wanneer jij aan het omkleden bent of een nieuwe make-up krijgt, maak ik tussendoor jouw persoonlijke stockfoto’s.


Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan! Om samen met mijn fijne en zorgvuldig bij elkaar gezochte team te doen waar we zo goed in zijn: - jou te laten stralen; - je in het moment laten zijn; - de luxe te laten ervaren; - en we halen je ook een beetje uit je comfortzone. Omdat je een beetje meer van jezelf mag laten zien. Net iets meer dan dat je tot nu toe deed. Meer als in: meer expertise, meer ervaring, meer levenslessen, meer rust en meer kracht.


A Brand New You.

In Januari komen er 3 plekken beschikbaar voor ondernemers die samen met mij en mijn team een pilot willen aangaan om de shoot, styling, locatie en visagie te ervaren voor een pilot-prijs én je ontvangt daarbij tijdelijk 10 extra foto’s voor jouw persoonlijke beeldbank.

Deze aanbieding komt niet meer terug. Wanneer de 3 pilot plekken zijn geboekt, gaat de prijs definitief omhoog en het is de investering meer dan waard.


Je krijgt niet alleen een compleet nieuwe beeldbank, maar ook een ervaring die de kijk op jezelf en je bedrijf verandert en naar een hoger plan brengt. Grijp daarom nu deze kans om deze prachtige shoot uit te proberen.


Claim nu de allerlaatste pilot-plek!


Dan zien we elkaar in januari en kun jij het jaar beginnen met een fantastische, persoonlijke en compleet nieuwe beeldbank.




18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page