top of page

Content Kaarten - Aktie!

Bijgewerkt op: 13 sep. 2021


Bestel deze week mijn content kaarten en ontvang een persoonlijke scan van jouw zakelijke Instagram pagina!


Wil je groeien met je bedrijf op Instagram maar weet je even niet hoe? Of ben je net terug van vakantie en heb je zoveel ideeën in je hoofd dat je niet weet waar je moet beginnen?


Bij je bestelling van de content kaarten, ontvang je deze week een persoonlijk bericht met een scan van jouw profiel zodat je heel gericht je zichtbaarheid kunt vergroten op Instagram.


Wat kun je verbeteren? Wat valt me op? Waar kun je nog stappen zetten? Hoe kun je nog zichtbaarder worden? Wanneer je deze week een bestelling plaatst, en je in de notities jouw insta-naam vermeld, bekijk ik je pagina en geef ik je gratis een overzicht waar je direct mee aan de slag kunt en waar je echt iets aan hebt.


Wat kun je met de Content Kaarten?

Ik ontwikkelde mijn kaartenset specifiek voor de ondernemers die soms vastlopen in het schrijven van content voor Instagram. Je wilt wel zichtbaarder zijn, maar waar moet je het vandaag over hebben? Hoe ga je de connectie aan met je volgers en hoe kun je je zichtbaarheid vergroten? Het is een kaartenset met 50 kaarten die je helpen om inspiratie op te doen voor het maken van online posts. De kaarten zijn onderverdeeld in 10 thema's, zoals: persoonlijk, inspiratie, aktie, ontwikkeling, product of dienst en ze zetten je aan tot het posten van content die je makkelijker verbindt met je ideale klant.


Hoe werkt het?

  • Je plaatst je bestelling in de online shop

  • Vermeld je insta-naam in de notities (!)

  • Ontvang een persoonlijke scan van jouw Instagram profiel

  • De aktie loopt tot Zondag 19 September

Heb je vragen? Stel ze gerust, je kunt me hier bereiken



15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page