top of page

8 redenen om een nieuwe fotoshoot te boeken

Bijgewerkt op: 10 sep. 2022



1. Je wilt dat klanten als eerste aan jou denken

Het is belangrijk dat je hele uitstraling naar buiten zoals je foto’s, het logo, de kleuren en woorden die je gebruikt een geheel zijn. In de content-jungle (is dat eigenlijk al een woord? Anders is het nu een woord...) wil je opvallen, zodat potentiele klanten je herkennen en een connectie voelen met jóu en je bedrijf. Wanneer klanten een product of dienst nodig hebben die jij levert, dan wil je natuurlijk dat ze aan jou denken.


2. Je wilt zelfvertrouwen uitstralen

Dit is op zich al een goede reden om een shoot te boeken. Want 9 van de 10 klanten (en ikzelf ook!) staan niet dagelijks voor de camera en dat maakt het spannend. Vooral de eerste keer dan. Daarna weet je hoe leuk en ontspannen het kan zijn. Een fotoshoot waarin je straalt, met goed licht, in een mooie ruimte voelt empowering. Het is oprecht een boost voor je zelfvertrouwen en geeft je het gevoel dat je gezien mag worden zoals je bent.


3. Je hebt nieuwe doelen te halen

Lanceer je binnenkort een nieuwe website? Of een nieuw product of een dienst? Verkoop je tickets voor een live-event of probeer je een nieuwe strategie? Frisse, nieuwe brandfoto’s kunnen zomaar het verschil maken tussen het behalen van een succes of dat mensen door scrollen omdat ze je oude foto’s al te vaak voorbij hebben zien komen. We maken een serie foto’s die je helpen om jouw doelen te halen.



4. Je denkt erover om je prijzen te verhogen

Je bent op een punt gekomen dat je aanbod en ervaring niet meer passen bij je prijs. Wanneer je dezelfde uitstraling blijft houden, is het lastig om je klanten te overtuigen dat je bent gegroeid. Bij nieuwe prijzen, een nieuw product, een nieuwe expertise horen nieuwe foto’s.


5. Je wilt foto’s die je bedrijf ondersteunen

Goede foto’s van jou en je producten of dienst ondersteunen je bedrijf. Wanneer je beelden en je teksten elkaar aanvullen, zal het je helpen om je ideale klant te bereiken en krijgt je klant meteen een goed beeld van je, zodat je veel minder hard hoeft te ‘verkopen’. Je beelden worden daarmee je favoriete nieuwe marketingtool.


6. Je wilt genoeg content om geen stress te hebben

Weet je niet wat je vandaag weer kunt posten? Waar ga je het over hebben? Welke foto hoort daarbij? Mijn klanten zeggen dat ze sinds hun nieuwe foto’s ook meer nieuwe inspiratie hebben gekregen om content te plaatsen. Omdat de beelden passen bij wie ze nu zijn. Je ontvangt genoeg nieuwe foto’s en ze sluiten bij elkaar aan, waardoor alles 1 geheel wordt.


7. Je wilt doen waar je goed in bent

Doorgaand op het vorige punt: hoe minder tijd je kwijt bent naar het zoeken van een bijpassende foto, hoe meer tijd je kunt spenderen aan het doen waar jij goed in bent. Geen stress over content - is meer tijd overhouden voor je bedrijf.


8. Je wilt geen tijd en geld verspillen

Wanneer je al langer een bedrijf hebt dan weet je dat kwaliteit en expertise een investering zijn die zich terugverdient. Misschien heb je eerder al een shoot geboekt en was het resultaat prima, maar niet converterend. Besparen op de uitstraling van je bedrijf levert je geen klanten op. Het is tijd om jezelf in het licht te zetten dat je verdient. Ja, een personal brand shoot is een investering, maar wanneer je weet wat je doet, dan levert het je klanten en dus ook omzet op.



 

Ben je zelfstandig ondernemer, allround creatieveling of bijvoorbeeld coach en denk je bij 1 of meerdere punten: Ja, dat wil ik, neem dan vrijblijvend contact met me op zodat we kunnen praten over hoe jouw volgende shoot eruit kan komen te zien.


Boek je voor 21 september jouw personal brand shoot voor dit jaar, dan geldt nog het huidige tarief.


 


1 x per kwartaal organiseer ik een nieuwe mini-shoot dag. Wil je op de wachtlijst voor de eerstvolgende shoot-dag in Oktober? Klik dan op de button hieronder:






Comentários


bottom of page