top of page

6 goede redenen om een vaste fotograaf te boeken


Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan weet je hoe belangrijk het is om goed zichtbaar te zijn voor je klanten. Je wilt groeien met je business en aan je klanten te laten zien van wie ze kopen of met wie ze gaan samenwerken.


Natuurlijk kun je steeds kiezen voor een nieuwe fotograaf. Maar het is juist fijn om samen te werken met een vaste fotograaf. Van mijn vaste klanten hoor ik vaak de voordelen van het samenwerken op regelmatige basis. Ik heb er even een paar voor je op een rijtje gezet:


1. Gemak: je hoeft niet steeds op zoek naar een nieuwe fotograaf met een stijl die je mooi vindt, je hoeft alleen een nieuwe datum te plannen.


2. Consistentie: de foto’s (op je website en social media) krijgen met 1 fotograaf een ander thema, maar een consistente uitstraling. Dit komt omdat de omgeving verandert, maar de stijl van de fotograaf hetzelfde blijft.


3. Vertrouwen: als je vaker samenwerkt, wordt het fotograferen voor allebei gemakkelijker en meer ontspannen. Jij weet waar je aan toe bent met je fotograaf, de fotograaf leert jouw gezicht en houding kennen waardoor je op je best gefotografeerd kunt worden.


4. Actuele content: een groot voordeel van een paar keer per jaar afspreken, is dat je altijd actuele content hebt. Zo hoef je midden in de winter geen zonnige zomerfoto’s te posten, maar post je gewoon met de seizoenen mee.


5. Voordeliger: voor een fotograaf is het fijn om vaste klanten te hebben, dus de prijzen zijn vaak gunstiger, of je krijgt meer foto’s voor hetzelfde geld.


6. Groeien met je zichtbaarheid: doordat de shoots globaal vooraf worden ingepland, heb je geen excuus om een fotosessie steeds voor je uit te blijven schuiven of dat niet genoeg content hebt om te posten.



De shoots in het jaartraject plannen we door het jaar heen. We zijn flexibel in de data en tijden, maar je bent altijd verzekerd van genoeg nieuwe en actuele content. En als je snel nieuwe content nodig hebt, dan krijg je bij mij voorrang in de agenda. Weer een zorg minder, kun je weer door met ondernemen!


Wanneer je interesse hebt in een jaartraject, kijk dan even hier of stuur me een bericht, dan neem ik contact met je op zodat we kunnen overleggen of een jaartraject iets voor jou is.


Wil je meer zien? Op deze site en ook op mijn Instagram kun je meer voorbeelden van fotoshoots zien.


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page